HälsoTV

Jag har träffat många framgångsrika människor genom åren och alltid undrat samma
sak: Vad är hemligheten bakom deras lyckade karriärer? Hur har de vågat ta steget och
följa sin livsdröm? Ur detta föddes idén till HälsoTV. Här intervjuar jag personer som har
lyckats och de delar med sig av sina framgångsrecept och erfarenheter för att komma vidare
i karriären. Hör och se vad Agneta Sjödin, Tina Thörner, Morgan Alling, Alexandra Charles
och många andra har att säga

 

 


Förläsning från TEDx Skåne


HälsoTV – Helene Nord intervjuar Annika dopping, kommunikatör och sjukgymnast. Annika pratar här om relationer – hur relationerna i vårt liv påverkar hur vi klarar av påfrestningar i vardagen.

HälsoTV – Intervju med Helene Nord och Malin Berghagen,Yogalärare, skådespelare och författare. Här berättar Malin om vad Yogan betyder för henne, men också om att se storheten i människorna runtomkring oss som vi inte alltid ser. Yoga är ett bra sätt att lära sig lyssna på dig själv – Om du mår bra så mår världen lite bättre, det är Malin Berghagens tips.

[
Mattias Ribbing, mannen med mästarminnet blir intervjuad av Helene Nord. Mattias är också författare och har kommit ut med boken Vägen till mästarminnet. Själv börjar han dagen med ett mentalt träningspass och säger att ”tanken gör skillnad”! Att träna mentalt ger energi och är en bra start på dagen!


HälsoTV – Här intervjuar Helene Nord Morgan Alling, regissör, skådespelare och författare till boken Kriget är slut. Morgan har lyckats vända det negativa till något positivt, hans tips till dig är att dra slutsatser av dina erfarenheter för att kunna komma ihåg de bra sakerna. Hur vill Morgan Alling bidra till ett hälsosammare Europa? Jo, genom att uppmana till att se varandra och att säga förlåt.


Intervju med Agneta Sjödin.


Inspiratören Jacqueline Kothbauer, här i en intervju med Helene Nord. Jacqueline har gett ut boken Media Babe – nio steg till framgång med hjälp av media. och med sitt stora hälsointresse kan hon också kalla sig för Hälsobabe. Här får du höra Jacquelines bästa tips för att lyckas i sociala media. Låt dig inspireras!


Heléne Nord i HälsoTV. Hur kan du fånga varje möte med nära och kära, varje andetag och glömma alla småsaker som förut irriterade dig.. Hur kan du öppna dörren för detta och tillåta dig att njuta av livet?


Alexandra Charles, grundaren till 1,6 miljonerkubben ger här i en intervju med Heléne Nord sina tips till hur du kan förbättra din hälsa. Hur kan du få ihop livspusslet? Alexandra menar det är helt rätt att sätta hela sin hälsa i fokus, mår vi bra kan vi även få andra att må bra


Här intervjuar Heléne Nord relationsexperten Eva Rusz. Eva ger sitt bästa tips från sin senaste bok ”Varför hatar män kvinnor som älskar dem?” Vi påverkas alla av våra relationer, Eva menar det ska vara mer lust än nöd i en relation, att vi måste tro på oss själva och ta hand om våra relationer.


HälsoTV – Ulrika Davidsson intervjuas av Heléne Nord. Ulrika är författare till flera kokböcker, kostrådgivare och expert på GI-metoden och LCHF. Hur ska jag veta hur jag ska äta? Hur lång tid tar det att bli av med sötsuget? I intervjun får du svaren.


Hur lyckas man bibehålla motivationen, kilo efter kilo? Här berättar Ingela Gullberg om sin livsresa. Hennes råd är börja äta, och se till att du har en bra dygnsrytm. Stress och olika livshändelser kan komma emellan som hinder, men det går.


Susanne Rydeström, modell och känd från tv berättar här om sin livsresa i en intervju med Heléne Nord. Susanne växte upp i en dysfunktionell familj och tror att hennes positiva inställning tagit henne framåt.


Vi arbetar ideellt med ett projekt som går ut på att hjälpa ungdomar som vistats länge på sjukhus. Ta del av Marias berättelse, här i en intervju med Heléne Nord. Maria är en tjej att se upp till. Hon har haft en jobbig resa bakom sig då hon är 2000 fick Chrohn’s sjukdom. Här får vi följa henne på en resa mot nya mål. Titta på videoklippet du också.


Vad har Agneta Sjödin, Tina Thörner, Tobias Karlsson och Cecilia Åkesdotter gemensamt? titta på videoklippet så får du veta..I maj åker vi på Hälsoboost till Spanien, Tina Thörner och Agneta Sjödin följer med. Gör du?


Har du någon gång känt du inte fått tillräckligt med uppmärksamhet för den du är? Uppmärksamhet kan vi både lära oss att ta emot och att ge precis som vi kan lära oss att bryta gamla mönster. I kursen Bättre självförtroende på 2 dagar, går vi igenom metoder och verktyg som gör att du kan skapa positiv förändring i ditt liv. Gå in på www.haeu.se för att läsa mer.


Om någon annan klarat det, vad är det som säger att du inte klarar det också?
Har du provat att träna mentalt? Titta på videon och se allt du har att vinna!


Första delen i vår komediserie; Skånecoacherna.
Här med Heléne Nord, Susanne Rydeström och Christina Nilsson i rollerna som coacher.


Dr Alban vill bli president och bekämpa fattigdom och korruption. Heléne Nord intervjuar för HälsoTV.


Let’s Dance stjärnarn Tobias Karlsson, här i en intervju för HälsoTV med Heléne Nord. Tobias som varit med i 12 säsonger av tv-programmet i Let’s Dance säger att – dansen har valt mig. – Ingenting är omöjligt! Vill du börja träna så gör något du tycker är roligt.


Gabriel berättar om ett nytt spännande projekt i en intervju med Heléne Nord!Gabriel är en riktigt inspiratör och sprider glädje med musiken, själv säger han att det är ett ”Give and take”, publiken ger så mycket!


Göran Adlén pratar om ledarskap och hälsa. Tänk vad vi kan vinna! Göran menar vi ofta förstår hälsans betydelsen, men vi är inte eniga om vägarna dit. – vi måste lämna sandlådenivån där vi debatterar om vilken diet som är bäst och föra hälsa på ett mer konkret sätt.


Hur gör man för att bli en av världens mest anlitande föreläsare?Frågar du Tina Thörner så är det genuin livsglädje.


Olof Röhlander är årets talar och författare till boken Det blir alltid som man tänkt sig. Här i en intervju för HälsoTV med Heléne Nord. Hur kan du bli en bra talare? Titta på filmen och Olof ger dig några av svaren.


Mattias Ribbing är Svensk mästare i minne. Visste du att vi kan träna upp vårt minne? Vill du veta hur? Titta på filmen så ger Mattias sina tips..


Myrra Malmberg, här i en intervju med Heléne Nord för HälsoTV.
Hur får man ihop livspusslet? Här ger Myrra några av sina tips och bjuder på några vackra toner…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>